3 januari 2010

Nytt år!

Nu är vi inne på ett nytt år.. igen=)
Har haft en mycket trevlig jul och nyår och vi överlevde allt! till och med min kära sambo ;)
Julafton spenderades härhemma hos oss med våra respektive familjer. Lugnt och skönt och våra tjejer var oförskämt nöjda och glada hela långa dagen. Massa klappar fick de och tur att jag rensade Tildes rum ett par dar innan :)

Sen åkte jag och barnen hem till Järna och var där i 4 dagar. Massa klappar fick de där också så vi hade bilen full när vi kom hem- 3 proppfulla kassar med fina saker!
Passade samtidigt på att ha en reunion på Selins med lunch för oss alla tjejer! Var helt otroligt roligt att träffa alla igen som man inte sett på länge, vissa var det åratal sen vi sågs.
Det var bara jag och Maria som hade barn än så länge :) Men sen säger det bara poff, så sitter vi alla där med en hel drös ungar var :P
__
Nyår var vi hemma och bara tog det lugnt, lekte med barnen och åt lite gratäng och sallad. inge speciellt, bara lugnt o skönt. Tilde stod som klistrad mot rutan när det började smälla lite utanför. -"Meeeeeer!!", sa hon! Men de somnade före kl. 20 och vi låg i soffan och kollade film. Sen gav vi upp av trötthet och gick och la oss 22,50.. haha. men var vaken vid tolvslaget iaf.
____

Tänk va mycket lite snö kan göra...! eller ja... det är ju nästan en halvmeter men det är härligt! Synd bara att det ska va så jäkla kallt.

Tilde är ute i garaget med pappa och städar ihop så hon ska hålla sig vaken. Jag ska passa på att plocka ihop lite nu, tvätt och grejer lite varstans. Förresten, Tove kryper jättebra nu. Ställer sig upp mot allt och alla. Men hon är så försiktig. Men hellre det än helt vild! Men hon visar inga tendenser till att börja gå än heller. Tar väl nå steg ibland själv men det är som hon har blivit lite "feg". Men hon får gärna krypa lite till, ingen brådska att gå här inte :)

**Måste gratulera Therese & Micke till deras lille kille som kom idag! Mira är nog en stolt storasyster :)
Kram till er!**
nej, plocka var det ja....
Trevlig kväll!!

Inga kommentarer: