13 februari 2008

Säsongspremiär!

Äntligen har Greys Anatomy börjat igen.. Såå bra!

Imorse var vi till bvc på 1,5 årskontroll. Tilde fick spruta i armen och hon grät bara lite. Tårarna bara hoppade ut ögonen på henne. Min stackars flicka.. Men hon fick ett plåster på armen och ett Bamse-klistermärke iaf och då hade hon glömt allt det onda. =)
Nu är hon stora tjejen. 11815 g och 86 cm lång. Hon hade växt en deci på ett halvår och inte undra på att kläderna blivit för små här på slutet.. Sen fick hon åka till dagis och leka lite. Jag passade på att jobba några timmar.. Ska upp halv sju imorron och jobba förmiddag.. :S dryyygt. man är ju så bortskämd med sovmorgnar
så man känner sig som en zombie hela dan sen... Hoppas bara det blir lika fint väder imorron som det var idag. Hann ju inte ut idag jue, har städat och donat härhemma nu (ifall man får nå besök....) och fick lov att t.o.m. dra ner dammsugaren i tvättstugan/toaletten. Shit va mycket damm det blir direkt.. Men nu kan ju iaf Tilde följa med ner och hänga tvätten utan att dra dammtussarna efter sig. =) haha.

Lääängtar tills löning, då ska jag och mamma åka till IKEA. Ska köpa lite grejjer till Tildes rum och sen en massa grejs till hallen och köket. Ska äntligen ta bort den där fula hatthyllan. usch, det är ju bara så ful. ska ta kort på den sen hur det är Före och Efter.

Nu är det dags att hoppa i säng. Ska ju upp tidigt. GooNatt!

Inga kommentarer: